Viime torstaina pentue täytti neljäviikoa ja nyt lisäruokana menee liotettuja nappuloita ja Muksuvelliä. Rita syö edelleen 4-6 kertaa päivässä ja imettää. Pennuilla tuntuu kuitenkin jo neulanterävät naskalihampaat suussa, joten se imettäminen varmaan kohta alkaa jäädä. Ensimmäiset luut laitoin tänään pentuaitaukseen, järsikööt niitä, eikä minun sormia . Samoin joku pariton sukka luovutetaan pentujen aktivointiin.


Pieni terrierinalku ilmastointiteipin kimpussa!
Katselin tuossa noita vanhempia kirjoituksia ja täytyy todeta, että nythän näistä on koiruleita tullut. Kävely onnistuu hienosti ja ensimmäiset juoksuaskeleetkin on kokeiltu. Hännät sorottaa hienosti pystyssä ja selät suorina, kun kaverin niskaan hyökätään koko hammasarsenaalilla. Pennut on myös laskettava vapaalle olohuoneeseen pentuhuoneen siivouksen ajaksi. Moppi alkaa käydä kovin kiinnostavaksi ja muutenkaan siivoukseen ei tarvitse avuksi neljäätoista jalkaparia, 7 häntää ja yhtä huolestuneeen näköistä äidin silmäparia.

Cloud watching?!


Tepastelua...

Herrasväellä on nyt myös nimet:

Tytöt:

Black Macig Woman ja Brown Eyed Girl

Pojat:

Born to be wild, Blue Velvet, Blue Moon, Back to Black ja Bourbon Street

Alkuun sitten vielä Tawny Oaks ja teemana on siis ollut B-alkuiset biisien nimet. Kuka kukin on on vielä epäselvää, ratkennee aikanaan. Näillä nimillä voidaan nyt käynnistää rekisteröintimenettely hakemalla ensin Pösön omistajilta astutustodistus. 7-viikkoisena tehtävässä pentutarkastuksessa laitetaan sirut kaikille ja samassa yhteydessä vahvistetaan rekisteröinti. Nykyään Kennelliitto on niin nopsa, että uskoisin pentujen saavan rekisteriotteet mukaansa kotimatkalle.


Laatuaikaa äitylin kainalossa!