Pentuaitauksessa elämä käy pikkuhiljaa ahtaaksi (ja tylsäksi). Paljon mukavampi on vilistää pitkin olohuonetta veljien ja siskon kanssa, sieltä löytyy aina jotain uutta kivaa. Ja vielä hauskempaa on käydä ulkona pihalla. Ihan huippuhienoo - varsinkin kun koiravaari teki hienon aitauksen, josta on niin mukava yrittää karata. Ja ostaltahan se näyttää onnistuvan ihan liian hyvin.

Pentuja on ihan turha jättää aitaukseen - kestäävät siinä yhden silmänräpäyksen ja sitten koko lauma on pitkin pihaa kun varpusparvi. Mutta sen temmellyksen päätteeksi sitten kyllä nukuttaa hyvin. Ulkokuvia ei nyt valitettavasti ole kun kamerasta tietysti loppu patterit.

Aikuisten koirien juomakupilla leikin lomassa.

Syödäänkö yhdessä sitä luuta? Eiii kun mä haluun ihan itse!

Päivänokoset olkkarin matolla.

Mattoa on myös mukava rettuuttaa!

Miks sinä katsot minua sen kumman vehkeen läpi josta roikkuu toi tosi kiva jutska, jota on kiva metsästää!?

Pluto hampaissa.

Papariharjoitus - tällä kertaa meni ihan nappiin :-)

Ensiviikolla keskiviikkona on sitten eläinlääkärin tarkastus. Hiukkasen jännittää miten siitä selvitään ja ennen kaikkea edellisestä yöstä. Rita imettää edellään ja haluaa käydä aina myös yöllä "laskemassa" pennut. Mitenkä nyt selitän sille että sinä yönä se pentujen laskenta ei käykään. Sappihappoverikokeeseen pentujen on oltava ravinnotta 10h ja ruokinta 2h ennen verikoetta, että nähdään sappihappojen erityksen käynnistyminen ruuansulatukseen. Lisäksi sitten tarkastetaan yleinen terveys, hampaat, sirutetaan, pojilta tutkitaan kivekset, jne. Samoin keskiviikkona saan tehtyä kennenliiton rekisteröinnin loppuun, kun pennuilla on sirut, eli ne on tunnistusmerkitty.

Lisäksi vielä hieno uutinen - kaikille pennuille on nyt koti löytynyt!